Gratis e-bog

Diversitet er afgørende for succes i fremtidens erhvervsliv - modtag vores e-bog gratis

7 vaner til succes og vækst med diversitet og inklusion

Vi har skrevet en e-bog med en række vaner, der hjælper dig til at tage et større personligt lederskab i arbejdet med inklusion og diversitet. 

Uanset om du arbejder med området nu, eller ønsker at gøre det i fremtiden så vil bogen give dig inspiration og gode værktøjer til at skabe handling og forandring. Alt hvad du skal gøre for at modtage vores gratis e-bog er at at tilmelde dig vores nyhedsbrev, herefter modtager du bogen i din indbakke. 

Vi har desuden startet DIFA-uddannelsen. Diversity & Inclusion Facilitator & Advisor. Uddannelsen hos Courage Institute er på masterniveau og den første af sin slags i Scandinavien. Du får undervisning i den nyeste forskning, stærke ledelsesredskaber, dybdegående kendskab til racisme og diskrimination, ligebehandling, menneskerettigheder, best practice samt hands on redskaber til at skabe inkluderende og antiundertrykkende arbejdsmiljøer og sikre mental sundhed på din arbejdsplads eller i din organisation.

Uddannelsen inddrager forskere og eksperter med den nyeste viden inden for Diversity & Inclusion, adfærdsøkonomi, antiracisme og psykisk arbejdsmiljø. Uanset om udfordringerne for ligeværd i din organisation er med køn, race, alder eller andre emner vil vores uddannelse excellere dine kompetencer til at imødegå dem. 

Med uddannelsen opnår du kvalifikationer som er efterspurgte hos erhvervslivet, den offentlige sektor og uddannelsessektoren i Danmark såvel som internationalt, der ønsker at operationalisere de ambitiøse mangfoldighedspolitikker som i disse dage bliver vedtaget verden over.

Vi vil løbende informere om flere tilbud på uddannelsen samt ledige stillinger hos Courage Institute gennem vores nyhedsbrev*

* Nyhedsbrev: Når du siger ja at modtage vores gratis e-bog accepterer du samtidigt, at Courage Institute må kontakte dig for tilbud om vores uddannelse, kurser og andre aktiviteter. Vi videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredje part uden dit samtykke. Du kan når som helst frasige dig at modtage nyhedsbrevet. Når du opsiger dit abonnement på nyhedsbrevet frafalder dine eventuelle lodder/muligheder for rabatter og konkurrencer hos Courage Institute.

Indhold og forløb

Moduler
Uddannelsen er bygget op omkring 4 moduler der sammenlagt løber over 8 måneder og er tilrettelagt så uddannelsen kan gennemføres sideløbende med normalt arbejde.

Hvert modul er 3 dage online eller fysisk i København fra fredag til søndag kl. 09-15.

Imellem modulerne indgår deltagerne på uddannelsen i supervisionsforløb der støtter dem i at anvende de nye kvalifikationer, værktøjer og metoder.

Mindfulness
Mindfulnesstræning er et gennemgående element på alle fire moduler. Mindfulness anvendes i arbejdet med egen bias, selvindsigt og bevidsthedstræning.

Certificering
Efter gennemført uddannelse og bestået eksamen udstedes en certificering som Diversity and Inclusion Facilitator & Mentor by Courage Institute.

Nyhedsbrev

Følg med når vi tilbyder kurser, rabatter eller har ledige stillinger.